Met Mobil-Ice ijsbaan voor 1 dag in Steenwijk

Op pad met onze Mobil-Ice mobiele ijsbaan in Steenwijk.

Op de gezellige Dickens-dag en de Kerstmarkt in Steenwijk hebben we deze evenementen op mogen luisteren. Deze schaatsbaan opbouwen voor 1 dag is heel eenvoudig want dankzij het uitklapbare podium is het ongeacht de ondervloer snel op te bouwen. Op het podium van 8×10 meter wordt een ijsbaan van 7×9 meter gelegd. De opblaas-boarding zit aan de ijsbaan bevestigd en blaast binnen een minuut op. Natuurlijk brengen we ook de schaatsen mee en zorgen we voor verlichting en muziek.

Schaatsen in de schemering op Charles Dickens kerstmarkt te Steenwijk op 12 december 2015Schaatsen in de regen op Charles Dickens markt te Steenwijk.  Sneeuwman op Charles Dickens Markt 12 december 2015 te SteenwijkSchaatsen slijpen en schaatsen uitdelen op Charles Dickens Kerstmarkt te SteenwijkSchaatsen op Charles Dickens Markt 12 december 2015

 

Gedurende de hele dag is onze crew aanwezig voor het onderhoud aan de baan en de uitgifte van de schaatsen. Tevens zorgen we dat de schaatsen scherp zijn en slijpen deze op een automatische schaatsenslijpmachine indien nodig.