Mobiele ijsbaan

Een mobiele ijsbaan op een podium.  Deze baan is gemakkelijk en snel op te bouwen en wordt ingezet voor evenementen van één dag.
De Mobil-Ice schaatsbaan staat altijd vlak.

De specificaties van de Mobil-Ice ijsbaan:
Podium 8×10 meter
Schaatsbaan 7×9 meter
Stevige opblaasboarding
Easy-up tent van 3×3 meter
63 paar schaatsen in kasten
Automatische schaatsenslijpmachine
Dweilmachine
Schaatsbanken
Rubbermatten of tapijt bij de schaatsbanken
2 lichtmasten 4 meter met elk 4 ledspots
Muziek/omroep installatie
Mobil-Ice ijsmeesters voor transport, opbouw en begeleiding

Wilt u een offerte of wilt u informatie over de beschikbaarheid Mobil-Ice? vul het contact formulier in of bel ons 0651294772

Mobil-Ice hoe werkt het?
De Mobil-Ice is een schaatsbaan en podium in één. De Mobil-Ice is een grote doos op een aanhanger waar de onderdelen van de schaatsbaan in zitten.
De mobil-Ice wordt opgesteld op de plaats waar de schaatsbaan gelegd moet worden. Door de slimme uitklapconstructie van de zijwanden is het mogelijk
snel en eenvoudig het podium op te bouwen. Hierop wordt de schaatsbaan gelegd.

Doorgaans is de baan binnen 2 uren klaar voor gebruik. Hieronder ziet u hoe dat gaat.

  

  

Is maatwerk vereist?
Een schaatsbaan met precies de afmetingen die u wenst. Is er géén vlakke en harde ondergrond aanwezig dan adviseren (of organiseren) wij om er een ondervloer (een zogenaamde cassettevloer) onder te leggen. Ook deze baan is voorzien van een boarding, schaatsen -uitgifte en eventueel licht en geluid. klik op ijsbaan huren voor meer info.

Mobil-Ice voor fun en sport
Waar fun sport en sport fun wordt is een kunststof ijsbaan van Mobil-Ice altijd een succes. Een ijsbaan van kunststof is een mooie attractie voor recreatieparken, campings, bungalowparken en attractieparken. Maar ook voor evenementen, markten, in winkelcentra of bij bedrijfs- buurt- wijk- of familiefeesten. Met ijhockey- en schaatsclinics is een Mobil-Ice kunststof schaatsbaan zeer geschikt voor teambuilding, promotie doeleinden, sportdagen en scholen.

Mobil_ice schaatsbaan in het scheepvaartsmuseum te amsterdam  

De Mobil-Ice kunststof ijsbaan
De kunststof ijsbaan is van Art-Ice dit is een droge en ‘self lubricating’ baan. Er hoeven géén chemische en schadelijke vloeistoffen worden aangebracht om glijcapaciteit te creëren. Alle glijmiddelen zijn in de baan verwerkt. de Art-Ice kunststof ijsbaan is een 100% groene baan.

De kunststof ijsbaan bestaat uit harde gemodificeerde platen en randdelen van verschillende formaten. De grootste platen hebben een formaat van 1×2 meter. De baan moet gelegd worden op een vlakke ondergrond. Door de speciale zwaluwstaartverbinding kan de baan eenvoudig en strak worden neergelegd. De Mobil-Ice ijsbaan is voorzien van een opblaasbare boarding welke dmv ogen en RVS stangen aan de ijsbaan wordt bevestigd waardoor de boarding niet kan verschuiven. De opblaasbare boarding is natuurlijk super veilig.

Een kunststof schaatsbaan vergt ook onderhoud zoals een kunstijsbaan. De schaatsbaan dient schoongemaakt  en -gehouden te worden. Afhankelijk van de omstandigheden volstaat het om voor en na het schaatsen te reinigen met een schoonmaakmachine. Hierbij  worden milieuvriendelijke producten gebruikt. Om verontreiniging te voorkomen is het aan te bevelen alleen op de baan te schaatsen.