Kerstfair met mobiele ijsbaan bij Hanos Heerenveen

mobil-Ice, mobiele, ijsbaan, kunststof, kunstijsbaan, huren, schaatsen

Mobil-Ice bij Hanos

Onze gemakkelijk en snel op te bouwen mobiele ijsbaan heeft op zaterdag jl. bij de Hanos kerstfair Heerenveen gestaan. Dit om het kerstfair seizoen te openen voor Horeca minnend Noord Nederland.

Zaterdag 28 november heeft Wethouder WMO, Sport, Financiën Gemeente Heerenveen Jelle Zoetendal de ontkurking verzorgd van de komende winterperiode tijdens de jaarlijkse Kerstfair van HANOS Heerenveen. Jelle Zoetendal deed dit samen met de Captain van de Heerenveense ijshockeyclub Unis Flyers Tony Demelinne.

Ter opluistering waren eveneens de mascottes ‘Heero’ Sc Heerenveen en ‘Frizzly’ Unis Flyers aanwezig. Zij schaatsten op de speciaal voor deze dag opgebouwde schaatsbaan.

De gehele dag stonden specialisten en leveranciers klaar om u advies en tips te geven voor onvergetelijke feestdagen. Winterse sferen met o.a. een preuvenement van restaurants uit de regio. Bourgondische apres-ski en winterse kost en natuurlijk een ware schaatsbaan waar de gehele dag kosteloos geschaatst kan worden. Oftewel volop kans om culinaire en decoratieve ideeën op te doen .

© Foto 3  door Flitsnieuws.nl

 

Kerstfair met mobiele ijsbaan, Hanos opening Kerstsfeer 28 november 2015 Mobil Ice 001

Mobiele ijsbaan bij Hanos Heerenveen

Hanos opening Kerstsfeer 28 november 2015 Mobil Ice 002

IJshockeyschaatsen en slijpen voor mobiele ijsbaan voor 1 dag.

Zaterdag-Hanos-026-2

Herma van Keulen, Tony Demelinne en jeugdspelers van ijshockeyclub Heerenveen